Hlavní obsah

Klokani hostí v Ondrášovka Cupu Liberec

Poprvé v historii na dva zápasy se hraje domácí fotbalový pohár, ve středečním úvodním duelu osmifinále vršovičtí Bohemians 1905 přivítají v souboji prvoligových celků Liberec. Zahájí tak sérii tří vzájemných duelů, vedle Ondrášovka cupu je čeká i utkání Gambrinus ligy.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Fanoušci fotbalistů Bohemians 1905

Článek

Klokani o víkendu remizovali ve vypjatém zápase na Strahově s Bohemians Praha 0:0. Ve třetím kole poháru svěřenci trenéra Hoftycha uspěli v Třinci, jediný gól vstřelil už v 15. minutě Hašek. „Liberec hraje dobře, ale nedává šance. Navíc pohár je pro něj při současném postavení v tabulce asi prioritou,“ říká na klubových stránkách Hoftych. Ten nemůže počítat s Hartigem, který si natáhl tříslo.

Liberec zatím nezažívá vydařenou sezónu. V Evropské lize byl vyřazen a v domácí soutěži se stále nemůže propracovat z druhé poloviny tabulky. Do osmifinále Ondrášovka Cupu Liberec postoupil po lépe zvládnutých penaltách ve Zlíně, kde zápas skončil 1:1. V lize naposledy Severočeši  prohráli v Teplicích.

Odveta se hraje v Liberci ve středu 28. října

Na vítězství Bohemians 1905 si můžete vsadit v kursu 2,6, na výhru Liberce vypsali bookmakeři Tipsportu stejný kurs 2,6. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Reklama