Hlavní obsah

Liberec v předehrávce extraligy hostí Boleslav

Zápasem Liberce proti Mladé Boleslavi odstartuje ve čtvrtek druhá čtvrtina hokejové extraligy. Po prvních třinácti kolech je Liberec, nepříznivé umístění se budou Severočeši pokoušet zlepšit proti Mladé Boleslavi. Ta je devátá a na svého soupeře má náskok tří bodů. Oba celky v posledních kolech nezáří.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ilustrační foto

Článek

Liberec naposledy porazil 3:0 České Budějovice, předtím si ale odvezl debakl 2:7 z ledu posledního Brna, prohrál se Slavií, v Kladně, s Plzní a v Třinci. Domácím pomohl návrat brankáře Leinonena, který se v úterý blýskl čistým kontem. Kouč Pešán nemůže počítat s Harantem, Holubem a Plodkem.

Mladá Boleslav neuspěla v Praze, Slavie ji rozstřílela díky výbornému Červenkovi 6:1. Předtím Středočeši prohráli v Pardubicích. Nyní doufají v uzdravení kapitána Richarda Krále, který týmu chybí.

V minulé sezóně se ve vzájemných zápasech třikrát radoval Liberec. V první čtvrtině aktuálního ročníku zvítězila 2:1 Mladá Boleslav.

Na vítězství Liberce si můžete vsadit v kursu 1,75, na výhru Mladé Boleslavi vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,2. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,4.

Reklama