Hlavní obsah

Petrohrad usiluje o návrat do vedení KHL na ledě Dynama Moskva

Vrátit se zpět do vedení hodnocení Kontinentální ligy před Magnitogorsk chtějí ve čtvrtek hokejisté Petrohradu. Tým českého útočníka Petra Čajánka se ale představí na ledě silného Dynama Moskva s Jiřím Hudlerem. Domácí jsou v duelu soků z Bobrovovy divize podle bookmakerů Tipsportu mírnými favority.

Foto: Milan Syruček, ČTK

Jiří Hudler v dresu Dynama Moskva

Článek

Petrohrad má ve svém kádru několik někdejších hráčů NHL jako amerického brankáře Escheho, tvrdého veterána Kasparaitise, ofenzivního beka Zubova, Sergeje Brylina či jednu z hvězd soutěže Alexeje Jašina.

Naposledy Petrohrad ještě tři minuty před koncem prohrával s Kazaní, pak snížil But a v poslední sekundě po přihrávce Petra Čajánka vyrovnal Maxim Sušinskij. Stejný hokejista pak proměnil rozhodující nájezd po bezgólovém prodloužení.

Dynamo naposledy vyhrálo v Magnitogorsku, dvěma góly k tomu přispěl Jiří Hudler. Ten je vedle švédského šikuly Linuse Omarka jednou z největších letních posil ambiciózního celku, který má ve svém kádru i obránce Karla Rachůnka i veterána Žitnika.

Na vítězství Dynama Moskva si můžete vsadit v kursu 2,2, na výhru Petrohradu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,39. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,2.

Reklama