Hlavní obsah

Slavia se pokusí prohru v derby napravit v Kladně

Odčinit porážku z derby chtějí fotbalisté Slavie v utkání 11. kola Gambrinus ligy v Kladně. Po reprezentační přestávce potřebuje mistr z šestého místa zabrat, čelo by se mu mohlo před zimní přestávkou nepříjemně vzdálit. Kladno jako tradičně bojuje o záchranu, aktuálně je ovšem na solidní 12. příčce.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Brankář pražské Slavie Martin Vaniak (vlevo) gestikuluje ke svým spoluhráčům. Uprostřed stojí Martin Suchý, vpravo zklamaný Stanislav Vlček.

Článek

Naposledy Středočeši hráli bez branek v Českých Budějovicích, předtím doma v důležitém duelu porazili 3:2 Bohemians Praha. Z posledních čtyř zápasů získalo Kladno výborných 10 bodů.

Slavia před domácí porážkou se Spartou remizovala v Dolíčku s Bohemians 1905. Navíc v jarní části minulé sezóny sešívaní překvapivě v Kladně prohráli. Byla to ale jediná výhra Kladna v šesti vzájemných prvoligových zápasech.

Zranění jsou domácí Mašanský a Beneš, stejně jsou na tom slávisté Kaufman, Pekhart, Jaroslav a Milan Černí.

Na vítězství Kladna si můžete vsadit v kursu 3,96, na výhru Slavie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,3.

Reklama