Hlavní obsah

Alkmaar hostí v Lize mistrů Arsenal bez Rosického

Třetími zápasy v úterý pokračuje nejprestižnější evropská fotbalová soutěž. Dosavadní suverén skupiny H Arsenal se bez českého reprezentanta Tomáše Rosického představí na hřišti Alkmaaru, nizozemský šampión má zatím na svém kontě jediný bod.

Foto: Francois Lenoir, Reuters

Tomáš Rosický v dresu Arsenalu

Článek

Ten AZ získal koncem září proti Lutychu, který vyrovnával až v nastaveném čase. Předtím Alkmaar prohrál na Olympiakosu 0:1. V domácí soutěži je ALkmaar až šestý, na vedoucí Twente Enschede ztrácí po deseti kolech už jedenáct bodů.

Arsenal nejprve zvítězil 3:2 v Lutychu, poté zdolal doma 2:0 Olympiakos. Londýnský celek byl prvním soupeřem Alkmaaru na novém DS-Stadium, v srpnu 2006 tam zvítězili 3:0. Góly vstřelili Gilberto, Adebayor a van Persie.

V Premier League se Arsenalu daří, poslední čtyři zápasy vyhrál při skóre 14:3. V tabulce je čtvrtý. K úternímu utkání Ligy mistrů Rosický ani neodcestoval, do zápasu tak nezasáhne.

Na vítězství Alkmaaru si můžete vsadit v kursu 5,8, na výhru Arsenalu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,52. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,6.

Reklama