Hlavní obsah

Suverénní Chomutov přivítá Jihlavu

Soupeře s velkým jménem hostí ve středečním utkání první ligy hokejisté Chomutova. Suverén druhé nejvyšší soutěže, který vyhrál všech jedenáct dosavadních utkání (jednou po prodloužení), změří síly s jihlavskou Duklou. Kanadské bodování soutěže vede s 16 body (6+10) domácí Radek Duda.

Foto: Vladimír Borgula

Radost hokejistů Chomutova z gólů proti Ústí

Článek

Chomutov jen v 9. kole musel o vítězství rozhodovat v prodloužení (trefil se Pulpán), jinak pokaždé soupeře porazil už v základní hrací době. Naposledy to bylo v severočeském šlágru proti druhému Ústí nad Labem, které si z Chomutova odvezlo porážku 3:6. Domácí tak mají před Slovanem čtyřbodový náskok, třetí Olomouc je o dalších pět bodů zpět.

Jihlava je v tabulce čtvrtá, tak vysoké ambice jako soupeře nemá. Radnice jí nedávno zkrátila dotace na chod klubu a kdysi slavný tým tak na návrat mezi elitu nepomýšlí. Naposledy Dukla porazil Znojmo 4:1. Spoléhá na Oldřicha Bakuse, který s 15 body (8+7) vede klubovou produktivitu.

V loňském ročníku Chomutov vyhrál všechny čtyři domácí zápasy (dva v základní části a dva v play-off), v jednom případě musely rozhodnout samostatné nájezdy a jednou prodloužení. Jihlava v Chomutově naposledy zvítězila ve vyřazovacích bojích sezón 2003/04.

Na vítězství Chomutova si můžete vsadit v kursu 1,3, na výhru Jihlavy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 5.

Reklama