Hlavní obsah

Kaká s Realem Madrid změří síly s bývalým klubem – AC Milán

Jasným šlágrem středečního programu fotbalové Ligy mistrů je duel dvou nejúspěšnějších klubů evropské historie. Španělský Real Madrid přivítá v současnosti se trápící AC Milán s českým fotbalistou Markem Jankulovským. Oba týmy dohromady nejprestižnější evropskou soutěž vyhráli šestnáctkrát. Mimořádný zápas čeká domácí hvězdu Kaká, Brazilec ještě v minulé sezóně nosil dres rossonerri.

Foto: Paul Hanna, Reuters

Fotbalista Realu Madrid Kaká oslavuje gól v utkání proti Marseille.

Článek

Real Madrid v létě masivně posiloval a úvod sezóny mu vychází. V tabulce La Ligy je druhý za FC Barcelona, na Katalánce ztrácí jediný bod. Ze sedmi utkání prohrál Bílý balet jen v Seville s FC, v ostatních duelech zvítězil.

Dařilo se mu i v Champions League, nejprve vysoko vyhrál 5:2 v Curychu, poté doma zdolal 3:0 Olympique Marseille. Počítat nemůže s Portugalcem Cristianem Ronaldem, kterého trápí kotník.

Zato italský tým se trápí. Minule v Lize mistrů šokoval domácí porážkou s Curychem, předtím milánský gigant zvítězil 2:1 v Marseille. V lize se AC nedaří, je až osmý a na vedoucího městského rivala Inter ztrácí po osmi kolech sedm bodů.

Na vítězství Realu Madrid si můžete vsadit v kursu 1,43, na výhru AC Milán vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,2. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4.

Reklama