Hlavní obsah

Mistr z Karlových Varů potřebuje zabrat, hostí hokejisty Pardubic

Bodově se dotáhnout na druhé Vítkovice mohou v úterní dohrávce 16. kola O2 extraligy hokejisté Pardubic. Východočeši se představí na ledě Karlových Varů, které nutně potřebují zabrat. V tabulce je mistr až předposlední a musí udržet kontakt s celky před sebou.

Foto: Roman Vondrouš, ČTK

Brankář Dominik Hašek je zraněný a bude Pardubicím chybět.

Článek

Naposledy Západočeši v neděli prohráli v Třinci 2:4, předtím si z jejich nové haly odvezl vítězství 4:3 Liberec. Od výhry na Slavii prohráli svěřenci trenéra Palečka čtyřikrát v řadě. Dlouhodobě zranění jsou Dobroň, Mucha a Skladaný. Zdravotní potíže mají také Brňák a Pletka.

Pardubice přišly o brankáře Dominika Haška, který se během nedělního vítězství 4:1 v Českých Budějovicích zranil. Nejspíše si natáhl úpon dvojhlavého stehenního svalu, čtyřiačtyřicetiletou legendu tak v brance bude muset zastoupit náhradník Martin Růžička.

Východočechům se daří, z posledních jedenácti duelů prohráli jen dva. Pokud zvítězí v Karlových Varech, budou na lídra z Třince ztrácet dva body s jedním utkáním k dobru.

Úvodní letošní vzájemný zápas vyhráli v Pardubicích hosté, vítězství jim v samostatných nájezdech vystřelil Pletka. Pardubice alespoň bod vybojovali zásahy Špirka a Sýkory v posledních deseti minutách základní hrací doby.

Na vítězství Karlových Varů si můžete vsadit v kursu 2,1, na výhru Pardubic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,52. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,2.

Reklama