Hlavní obsah

Liverpool se po výhře nad mistrem představí v poháru na Arsenalu

Parádní podívanou slibuje středeční utkání čtvrtého kola Carling Cupu mezi Arsenalem a Liverpoolem. Londýnský celek je v tabulce Premier League třetí a předvádí pohledný fotbal, Liverpool o uplynulém víkendu ukončil sérii proher vítězstvím nad mistrovským Manchesterem United.

Foto: Phil Noble, Reuters

Kapitán fotbalistů Liverpoolu Steven Gerrard

Článek

Arsenal v lize remizoval 2:2 na West Hamu, první start v sezóně by si mohli připsat uzdravení Nasri a gólman Fabianski. Trenér Wenger tradičně v domácích pohárech testuje své mladíky, kteří se mu odvděčují kvalitními výkony – například v minulém kole proti West Bromwichi.

Hosté nejspíše nechají odpočívat hvězdy Gerrarda a Torrese, kteří nedávno měli zdravotní potíže. Nastoupit by už mohl Aquilani. Zranění jsou Riera a Kelly. Liverpool je nejúspěšnějším celkem historie Ligového poháru, mohl by jej vyhrát již po osmé.

V posledních sedmi zápasech Liverpool s Arsenalem neprohrál, pět z nich skončilo remízou. Naposledy Kanonýři zvítězili ve čtvrtfinále Carling Cupu 2007, na Anfield Road deklasovali domácí 6:3.

Na vítězství Arsenalu si můžete vsadit v kursu 2,1, na výhru Liverpoolu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,2. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,1.

Reklama