Hlavní obsah

Clement v Lyonu změří síly s Beckerem

Bez favorita by podle bookmakerů Tipsportu měl být čtvrteční zápas turnaje v Lyonu mezi domácím Arnaudem Clementem a německým tenistou Benjaminem Beckerem. Francouz, jenž dostal od pořadatelů divokou kartu, v prvním kole vyřadil Španěla Hernandeze, Becker si poradil s Italem Lorenzim. Na vítěze podniku čeká 250 bodů do žebříčku a 103 400 eur.

Článek

Jednatřicetiletý Clement je světovou 119., letos vyhrál challenger v Cherbourgu. Naposledy rodák z Aix-en-Provence skončil ve čtvrtfinále turnaje ve Stockholmu, kde jej vyřadil Kypřan Baghdatis.

Rodák z Merzigu Becker je v žebříčku ATP na 44. příčce, letos osmadvacetiletý tenista vyhrál turnaj v Hertogenboschi, ve finále porazil domácího Nizozemce Sluitera. Dařilo se mu i na challengerech, triumfoval v Cremoně, na Rhódu, v Baton Rouge a Heilbronnu. Od červnového vítězství v Hertogenboschi ale nepřešel nikde přes druhé kolo.

Oba tenisté se utkali čtyřikrát, ve třech případech se radoval Clement. Becker zvítězil jen v roce 2007 v právě v Lyonu po dvou tie-breacích.

Vítěz námi vybraného zápasu v dalším kole může narazit na nejvýše nasazeného Francouze Tsongu, pokud ten postoupí z druhého kola.

Na vítězství Clementa si můžete vsadit v kursu 1,8, stejný kurs vypsali bookmakeři Tipsportu i na výhru Beckera.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články