Hlavní obsah

Bílý balet chce Milánu oplatit domácí porážku

S cílem odčinit překvapivou domácí porážku jdou do úterního duelu Ligy mistrů fotbalisté Realu Madrid. Bílý balet v minulém kole doma prohrál s trápícím se AC Milán 2:3 a bodovou ztrátu chce dohnat již dnes na San Siru.

Foto: Patrick B. Kraemer, ČTK/AP

Fotbalisté Realu Madrid se radují z branky.

Článek

Jak je fotbalový život vrtkavý, se v posledních týdnech přesvědčili fotbalisté Realu Madrid. Doma suverénní Bílý balet prohrál v Seville a remizoval v Gijónu, doma pak v Champions League podlehl trápícímu se AC Milán 2:3. Miliardový tým hvězd najednou kouká svému italskému sokovi na záda a ohlížet se musí i na Marseille s Curychem, kteří ztrácejí jen tři body. Navíc v týdnu šokujícím způsobem prohrál v poháru s třetiligovým Alcorcónem 0:4.

Rossoneri se ve vyrovnané tabulce Serie A po sérii lepších výsledků posunuli na čtvrté místo, na vedoucího městského rivala Inter ale po 11 kolech ztrácejí už devět bodů. O víkendu AC porazil 2:0 Parmu, předtím si přivezl bod z Palerma a tři z Verony. Na San Siro se v dresu Realu vrátí ještě loni opora italského celku Kaká.

Na vítězství AC Milán si můžete vsadit v kursu 2,6, na výhru Realu Madrid vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,6. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Reklama