Hlavní obsah

Bezzubí Kladiváři chtějí opustit sestupové příčky

Zatím bledě vypadá startující sezóna Premier League pro fotbalisty West Hamu. Tradiční londýnský celek v desíti kolech jedinkrát zvítězil a je v tabulce předposlední. Pokud ovšem Kladiváři ve středeční dohrávce 2. kola porazí silnou Aston Villu, poskočí díky lepšímu skóre na šestnácté místo.

Článek

Celek z Birminghamu je ale favoritem, v případě vítězství se posune do elitní čtyřky soutěže za trio Chelsea, Manchester United, Arsenal. O víkendu Aston Villa remizovala na Evertonu, v posledních pěti kolech zvítězila jedinkrát při třech remízách. Suspendovaný je Cuellar, zranění Davies, Downing a Gardner.

West Ham o víkendu remizoval v Sunderlandu 2:2, stejným výsledkem skončil poslední domácí duel – derby s Arsenalem. Na vítězství Hammers čekají od úvodního kola a srpnového úspěchu ve Wolverhamptonu, což je nejhorší start v klubových dějinách. Nastoupit nemůže český reprezentant Radoslav kováč, který byl v minulém kole vyloučený, zraněný je Dyer.

V minulé sezóně Aston Villa na West Hamu vyhrála 1:0, jarní odveta skončila remízou 1:1.

Na vítězství West Hamu si můžete vsadit v kursu 2,65, na výhru Aston Villy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Reklama