Hlavní obsah

Rozsápou ústečtí Lvi ve šlágru Olomouc?

Jediný zápas má v pátek na programu První hokejová liga. Lídr z Ústí nad Labem hostí Olomouc, která je v tabulce třetí. Tahák 18. kola druhé nejvyšší soutěže tak slibuje parádní podívanou, oba celky jsou ve výtečné formě.

Foto: Milan Malíček, Právo

Gólová radost hokejistů Ústí nad Labem.

Článek

Ústí jako jediné v soutěži jedinkrát prohrálo a před druhým Chomutovem má čtyřbodový náskok. V čele tabulky tak zůstane i v případě porážky, která by přinesla ještě větší vyrovnání vedoucího tria. Za třetí Olomoucí totiž už zeje devítibodová mezera.

Severočeši ve středu deklasovali poslední Kadaň, z jejíž ledu si odvezli vysokou výhru 6:0. Domácí vzdorovali do poloviny zápasu, po proměněném trestném střílení Pajiče se Ústí rozstřílelo. Do branky se z hostování v Plzni vrátil Dušan Salfický a hned vychytal čisté konto.

Olomouc si poradila s Berounem, rozhodující trefu na 3:2 zaznamenal ve 44. minutě Janáček. Dva předchozí góly vstřelil Kucharczyk. Mora bodovala deset zápasů v řadě, v nichž získala 26 bodů. Zranění jsou Řípa a Bordowski.

Úvodní letošní vzájemný zápas Olomouc doma s Ústím prohrála 1:3. Domácí snižovali v poslední minutě, pak ale inkasovali o prázdné branky.

Na vítězství Ústí si můžete vsadit v kursu 1,4, na výhru Olomouce vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,5.

Reklama