Hlavní obsah

Magath chce se Schalke vyloupit Mnichov, kde dvakrát slavil titul

Motivaci jako hrom mají soupeři v sobotním 12. kole bundesligy. Fotbalisté Schalke mohou upevnit svoji pozici v bundeslize, musejí ale vyhrát na horké půdě v Mnichově. Domácí Bayern by naopak po vítězství Schalke ve vyrovnané tabulce přeskočil.

Článek

Bayern v týdnu neuspěl v Lize mistrů, prohrál s Bordeaux 0:2. Jeho postupové šance jsou tak špatné, ze třetího místa na vedoucí Bordeaux ztrácí už šest bod, dva potom na druhý Juventus Turín.

Bavorskému gigantu se příliš nedaří ani v domácí soutěži. Minulý týden jen remizoval 0:0 ve Stuttgartu a v tabulce je až šestý. Přestože horní část pořadí je nesmírně vyrovnaná.

Schalke je čtvrté a na druhé Brémy ztrácí jediný bod. Naposledy svěřenci trenéra Magatha remizovali s vedoucím Leverkusenem, dvěma góly v posledních sedmi minutách vyrovnávali Kurányi a Sánchez. Psychickou odolnost Schalke předvedlo i o týden dříve, kdy v nastavení vyrovnával šlágr proti Hamburku Kurányi.

Zajímavý zápas čeká nového kouče Schalke Felixe Magatha, který v minulosti Bayern vedl a dvakrát s ním získal mistrovský titul (2005 a 2006).

Na vítězství Bayernu si můžete vsadit v kursu 1,7, na výhru Schalke vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,37. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články