Hlavní obsah

Anglie je na nohou, Premier League čeká souboj o lídra

Jen Chelsea nám může sebrat titul, tvrdí fotbalista Manchesteru United Dimitar Berbatov. Jeho Rudí ďáblové se v nedělním šlágru anglické nejvyšší soutěže představí právě na Stamford Bridge a pokusí se svého soka sesadit z první příčky.

Článek

Chelsea po příchodu italského trenéra Carla Ancelottiho zdobí pevná defenzíva, jako jediná zatím v lize neinkasovala ani deset gólů. Navíc jen městský rival Arsenal nastřílel více gólů. Do pořádku se už dali Žirkov a Obi Mikel, na marodce tak zůstává jen bek Bosingwa.

Manchester United je o dva body zpět za Chelsea a rád by odčinil domácí remízu v Lize mistrů s CSKA Moskva. Kouč Ferguson, který v pátek oslavil 23 let na lavičce ManU, ale nemůže počítat se službami zkušeného stopera Ria Ferdinanda. Toho by mohl nahradit uzdravený Vidič, distancovaný je další obránce Gary Neville.

Hosty čeká tvrdá práce, Chelsea pod Ancelottim vyhrála všech pět domácích ligových zápasů. Navíc ve skvělé formě je opět kanonýr Didier Drogba, který v 11 zápasech PL vstřelil devět gólů.

Vzájemná bilance obou soků v Premier League je naprosto vyrovnaná. Každý vyhrál desetkrát, ve 14 případech skončil zápas remízou. Manchester ale nevyhrál na Stamford Bridge od roku 2002, od té doby tam v osmi duelech jen čtyřikrát remizoval. Loni v září si z Londýna odvezl remízu 1:1, jarní odveta skončila výhrou Red Devils 3:0.

Na vítězství Chelsea si můžete vsadit v kursu 2, na výhru Manchesteru United vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,6. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články