Hlavní obsah

Souboj o čelo mezi Ostravou a Libercem

Ostravští volejbalisté jsou po osmi zápasech na prvním místě v extraligové tabulce s jednou prohrou a sedmi vítězstvími. Stejně bodů má i Kladno a Příbram, nicméně tyto středočeské týmy mají odehráno o jedno utkání navíc. Hned za nimi je na čtvrtém místě dnešní soupeř z Liberce, který by se v případě dnešní výhry mohl dostat do čela extraligy.

Článek

První prohrané utkání přišlo pro ostravské volejbalisty minulý zápas, v němž podlehli 2:3 na sety na palubovce ČZU Praha. Vyšel jim sice úvod zápasu a brzy vedli 2:0, nicméně pražský tým dokázal utkání zvrátit.

Zato Liberec na palubovce ČZU vyhrál nedávno jednoznačně 3:0 na sety a stejným výsledkem naposledy vyprovodil ze své haly v severočeském derby Ústí nad Labem.

Poslední společný zápas v Ostravě skončil vítězstvím 3:1 pro domácí, naopak v Liberci se ostravským moc nedaří. Dnešní utkání bude však v 18:00 rozehráno opět v Ostravě. Bude zachována tradice z poslední doby, kdy v souboji těchto soupeřů vítězí domácí?

Pokud věříte domácím, je pro vás připraven kurs 1,56:1, na výhru Liberce si můžete vsadit s kursem 2,13:1. Utkání vysílá přímým přenosem ČT4.

Zprávy ze světa kursového sázení na sazeni.sport.cz

Reklama