Hlavní obsah

Liberec hodlá poslednímu Brnu oplatit debakl

Zoufalá je zatím sezóna nováčka hokejové extraligy Brna. Kometa se sice může opřít o skvělé fanoušky, výsledky ale nemá. V tabulce je tak poslední s devítibodovým odstupem na třinácté Kladno. V úterní předehrávce se Brno představí v Liberci, který si v první čtvrtině odvezl z moravské metropole debakl 2:7.

Foto: Milan Malíček, Právo

Útočník Liberce Pavel Kašpařík

Článek

Bohužel pro Brno to byla jedna z pouhých čtyř tříbodových výher klubu. Kometa má nejhorší ofenzívu v soutěži, ve 22. zápasech nastřílela jen 50 gólů. Zlepšit produktivitu má posila z Vítkovic Václav Varaďa. Na marodce je Vodnráček, naopak se do sestavy vrací bek Zubíček.

Liberec také spokojeností nezáří. Sice čtyři z posledních pěti zápasů vyhrál, v tabulce ale ambiciózním Severočechům patří až desátá příčka. Zranění jsou Harant, Jiří Moravec, Petr Nedvěd, Ondřej a Vantuch.

V prvním letošním vzájemném duelu Brno svého soupeře deklasovalo 7:2, Liberec v krizi tenkrát prohrál pátý zápas v řadě. Kometa vedla už o sedm gólů, hosté dokázali alespoň snížit. Byla to první výhra Brna v soutěži, stalo se tak ve až 12. kole.

Na vítězství Liberce si můžete vsadit v kursu 1,57, na výhru Brna vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,05. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,4.

Reklama