Hlavní obsah

Teplický obhájce jde do pohárové odvety jako podzimní půlmistr

Jednou nohou jsou ve čtvrtfinále Ondrášovka Cupu fotbalisté Teplic. Již jistý podzimní půlmistr Gambrinus ligy vyhrál úvodní duel 4. kola v Hradci Králové 2:1 a doma chce ve středu stvrdit postup. Ten je podle bookmakerů Tipsportu téměř hotovou věcí.

Foto: Libor Zavoral, ČTK

Luboše Loučku z Jablonce (vlevo) brání teplický Štěpán Vachoušek.

Článek

Teplice zažívají vydařený podzim. O uplynulém víkendu ve šlágru první ligy porazily severočeského rivala Jablonec 1:0 a osamostatnily se na prvním místě tabulky. Nastoupit by neměl veterán Pavel Verbíř, který se v zápase proti Jablonci zranil.

Hradec Králové je v druhé lize druhý za suverénním Ústím nad Labem, na něž ztrácí devět bodů. O víkendu uhráli „Votroci“ remízu 1:1 na hřišti třetího Zlína. Z penalty otevřel skóre hostující Černý, domácí srovnali v 65. minutě Zbožínkem.

První zápas rozhodl teplický Klein, který ještě do přestávky vstřelil oba góly hostů. Hradec Králové krátce vedl, prosadil se Černý.

Na vítězství Teplic si můžete vsadit v kursu 1,35, na výhru Hradce Králové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 7,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,3.

Reklama