Hlavní obsah

Lační Bílí tygři se těší na další kořist - Kladno

Poslední zoufalce z Brna se štěstím hokejisté Liberce porazili, ve čtvrteční předehrávce 23. kola O2 extraligy na sever Čech zamíří předposlední Kladno. Bílí tygři, kteří vyhráli pět z posledních šesti zápasů, si na svoji kořist již brousí zuby. Středočeši se trápí a jejich ztráta narůstá.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Autor rozhodujícího gólu proti Kladnu Václav Nedorost z Liberce (čelem) se raduje se spoluhráčem Milanem Bartovičem.

Článek

Liberec v úterní předehrávce udolal poslední Brno, vítězný gól ale vstřelil až v 56. minutě Václav Nedorost. Severočeši zvítězili potřetí v řadě a popáté v posledních šesti utkáních. Zranění jsou stále Harant, Moravec, Ondřej a Vantuch.

Kladno je na tom téměř zrcadlové opačně. Třikrát prohrálo a v posledních šesti duelech se z vítězství radovalo jedinkrát. Středočechy trápí produktivita, jen poslední Brno nastřílelo méně branek. Stejně (57) jich vstřelily České Budějovice, ty ale odehrály o jeden zápas méně. K dispozici jsou už zdraví Martin Procházka a gólman Kopřiva.

V první čtvrtině Kladno doma porazilo Liberec 5:3, kuriozitou byl poslední gól. Kladenský Frolík mířil na prázdnou branku Liberce, byl faulován a rozhodčí přiznali domácím technický gól.

Na vítězství Liberce si můžete vsadit v kursu 1,72, na výhru Kladna vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,4.

Reklama