Hlavní obsah

Plzeňští hokejisté hodlají mistrovi oplatit ostudný debakl

Na ten zápas by nejradši hokejisté Plzně zapomněli. V úvodním západočeském derby si z Karlových Varů, kterým úvod sezóny příliš nevyšel, odvezli debakl 0:7. V neděli mají šanci soupeři nářez oplatit. Energie ale první zápas s novým trenérem Hynkem zvládla, porazila České Budějovice.

Foto: Břetislav Fiala, ČTK

Hokejisté Plzně oslavují gól Tylera Scofielda (uprostřed).

Článek

Plzeň v pátek prohrála v Třinci 2:3 po prodloužení, rozhodl Vojtěch Polák. Domácí útočník proměnil trestné střílení poté, co jej Západočeši faulovali. Všechny góly padly v přesilovkách.

Karlovy Vary i díky třem gólům v početní výhodě vyhrály sledovaný duel proti Českým Budějovicím 5:2. Ty nově vede František Výborný, který se s koučem Energie Pavlem Hynkem nerozešel v dobrém po konci na lavičce Sparty 28. října.

Druhého října Karlovým Varům vyšlo vše, na co sáhly. Už v první minutě otevřel skóre Kumstát, ještě do přestávky zvýšil Zucker. Ve druhé třetině Plzeň inkasovala další dva góly, v té třetí dokonce tři. Čisté konto vychytal Lukáš Sáblík.

Na vítězství Plzně si můžete vsadit v kursu 2, na výhru Karlových Varů vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,72. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama