Hlavní obsah

Berani o prvenství přijít nemůžou, Vítkovice chtějí snížit jejich náskok

Ještě nedávno byla pozice opačná. Hokejisté Vítkovic vedli extraligu, Zlín se jim díval na záda. Nyní je situace opačná. A ani po úterní předehrávce 26. kola se nezmění. Berani mají čtyřbodový náskok před druhým Třincem, Vítkovice jsou o další bodík zpět.

Foto: Josef Omelka, ČTK

Jaroslav Balaštík v dresu Zlína v utkání proti Vítkovicím

Článek

V neděli Vítkovice opět nedokázaly dotáhnout výborně rozehraný zápas. V pátek v Mladé Boleslavi vedly 2:0 a prohrály, v neděli pak proti Pardubicím dokonce 3:0. Východočeši v poslední minutě vyrovnali a v nájezdech jim prémiový bod vystřelil Koukal.

Zlín je v parádní formě. Posledních pět zápasů vyhrál a pevně se usídlil na čele. V neděli zvítězil v Českých Budějovicích 5:3.

Po letním incidentu, kdy vítkovický bek Stehlík ve vypjatém duelu Tipsport Cupu zranil zlínskou hvězdu Balaštíka, se dá očekávat zajímavý zápas. V první čtvrtině se z vítězství radoval Zlín, jenž uspěl po samostatných nájezdech 3:2. Balaštík začátkem října vstřelil jednu branku, rozhodující nájezd proměnil Leška.

Na vítězství Vítkovic si můžete vsadit v kursu 2, na výhru Zlína vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,68. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,2.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články