Hlavní obsah

Gólman Štochl bude odolávat favorizovaným házenkářům Hamburku

Zatím vyrovnanou bilanci mají v bundeslize házenkáři Berlína. Oporou Lišek je gólman Petr Štochl, třiatřicetiletý český reprezentant bude ve středu čelit střelcům Hamburku. Tým HSV šlape na paty famóznímu Kielu a v devíti zápasech nasázel svým protivníkům již 308 gólů.

Foto: Igor Zehl, ČTK

Český brankář Petr Štochl (vpravo) na archivním snímku

Článek

Berlín před týdnem prohrál právě s Kielem 23:40, proti dalšímu z favoritů by sedmnáctigólový debakl nerad zopakoval. Nejlepším střelcem týmu z německého hlavního města je Kjetil Strand, norský kanonýr už soupeřům nastřílel 45 gólů.

Lišky se každým rokem zlepšují. Po postupu do bundesligy v roce 2007 skončily dvanácté, o rok později jedenácté. A nyní jsou na deváté příčce, což by odpovídalo předsezónním cílům vedení. To chtělo být ve středu tabulky.

Hamburk minulou středu porazil Magdeburk 35:27, v sobotu severoněmecký celek v Norsku nasázel domácímu Fyllingenu v Lize mistrů 48 gólů. Loni v říjnu ale favorit doma zaváhal, Berlín si z jeho haly odvezl bod po remíze 34:34. Zbývající tři vzájemné duely HSV nicméně vyhrál.

Na vítězství Berlínu si můžete vsadit v kursu 8,4, na výhru Hamburku vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,08. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 15.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články