Hlavní obsah

Hübl hattrickem vyřídil Slavii, vítěznou sérii Litvínova může zastavit Zlín

Neveselá je situace hokejistů Litvínova. Chemici jsou v extraligové tabulce až dvanáctí a play-off se jim vzdaluje. Navíc ve čtvrteční předehrávce 30. kola hostí Zlín, který bojuje o čelo tabulky. Litvínov ale poslední dva těžké zápasy zvládl a rád by na dvě výhry navázal.

Foto: Libor Zavoral, ČTK

Hokejisté Litvínova se radují - ilustrační foto.

Článek

Litvínov trápí žalostná defenzíva, v 29 zápasech inkasoval už 112 branek. I poslední Brno lovilo puk ze své sítě jen 102x, ostatní celky na stý inkasovaný gól stále čekají. K pravidelnějším bodovým ziskům pak nepomáhá ani solidně produktivní útok. V úterý Litvínov i díky hattricku Viktora Hübla překvapil vítězstvím 5:3 na Slavii, předtím doma v divokém zápase přestřílel Brno 6:5.

Zlín se tradičně pyšní pevnou obranou, letos inkasovali Berani jen 73 gólů. Lepší jsou v tomto ohledu jen Vítkovice, které dostaly o jednu branku méně. Zlín v minulém kole prohrál v Liberci 2:3, předtím porazil Mladou Boleslav.

V první čtvrtině Zlín vyhrál v Litvínově 2:1, odveta na Moravě skončila překvapivým vítězstvím Litvínova 5:4 po samostatných nájezdech. Rozhodl Viktor Hübl, Beranům nepomohlo ani trojí vedení.

Na vítězství Litvínova si můžete vsadit v kursu 2,25, na výhru Zlína vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,37. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama