Hlavní obsah

Budějovice hodlají proti Vítkovicím ukončit střeleckou mizérii

Jen poslední Kometa Brno nastřílela v extralize méně gólů než hokejisté Českých Budějovic. Jihočeši v posledních dvou zápasech nedali ani branku a ukončit střeleckou mizérii chtějí v úterním duelu proti Vítkovicím. Ty jsou v tabulce třetí a rády by snížily ztrátu na vedoucí duo Zlín – Plzeň.

Foto: Roman Vondrouš, ČTK

Hokejisté Budějovic se se svým koučem Františkem Výborným radují z gólu.

Článek

České Budějovice si před třemi týdny rozstřílely Karlovy Vary 4:0, poté ale prohrály 3:4 po prodloužení se Slávií, 0:1 po samostatných nájezdech s Brnem a naposledy 0:5 v Pardubicích. Po reprezentační pauze chtějí svoji střeleckou nemohoucnost ukončit. Do sestavy se vrací forvard Michal Hudec.

Vítkovice naposledy překvapivě prohrály doma s posledním Brnem, čímž jejich ztráta na Plzeň vzrostla na pět bodů. Navíc první vzájemný duel na jihu Čech svěřenci trenéra Hadamczika prohráli 3:4, v domácí odvetě zvítězili 3:2 až po prodloužení. Stále mimo je Krenželok, nastoupit by už mohl bek Barinka.

Na vítězství Českých Budějovic si můžete vsadit v kursu 2,25, na výhru Vítkovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,4. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Reklama