Hlavní obsah

Titáni hostí Chargers, pokračuje bitva o play-off

Ke konci základní části spěje zámořská liga amerického fotbalu NFL a rozhoduje se o účastnících play-off. V 16. hracím týdnu Tennessee přivítá San Diego, lídra západní divize v AFC. Tennessee před týdnem porazilo v prodloužení Miami 27:24, o výhře San Diega nad týmem Bengals 27:24 rozhodl 52 yardů dlouhý kop Kaedinga.

Foto: Ed Reinke, ČTK/AP

Ilustrační foto

Článek

Titáni postrádají klíčového linebackera Keitha Bullucka, který si zranil koleno. Klíčové body týmu získává ofenzíva, která většinou skóruje díky běhům. Průměrných 162,6 yardu je druhá nejlepší bilance v NFL. Tennessee se obdivuhodně zvedlo, po tragickém startu sezóny se šesti prohrami vyhráli Titans sedm z osmi zápasů.

Hosté spoléhají na tight enda Antonia Gatese, který v sezóně už pochytal 1071 yardů přihrávek. To dělá v průměru skvělých 14,3 yardu. Přihrávkový útok je pátý nejlepší v lize, naopak běhací ofenzíva až třicátá. Chargers drží rekord NFL, vyhráli sedmnáct prosincových zápasů v řadě. Pokud zvítězí i v pátek, zajistí si místo v play-off.

Oba celky se naposledy utkaly v play-off 2007, obrana Chargers byla klíčem k vítězství 17:6. Posledních šest vzájemných duelů vyhrálo San Diego.

Na vítězství Tennessee si můžete vsadit v kursu 1,68, na výhru San Diega vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,12. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 15.

Reklama