Hlavní obsah

Manciniho čeká premiéra, Citizens přivítají fotbalisty Stoke

Křest na lavičce Manchesteru City čeká trenéra Roberta Manciniho. Ital kontroverzně v sobotu vystřídal Marka Hughese a v Anglii se spekuluje o hráčské rebeli. Tu Mancini odmítá a věří, že klub pozvedne mezi nejlepší čtyřku v Premier League. V sobotu jeho svěřenci hostí jedenácté Stoke.

Článek

Bývalý kouč Interu Milán chce zopakovat úspěšné období z Itálie, kde třikrát vyhrál titul. První šanci přesvědčit bude mít v sobotu. „Mám s hráči dobrý vztah,“ uvedl Mancini po svém prvním tréninku v Manchesteru. Zranění jsou Onuoha, Lescott a Bridge.

Stoke před týdnem prohráli v Aston Ville 0:1, po disciplinárním trestu již může nastoupit stoper Huth. Zranění je Amdy Faye.

V lednu Stoke doma porazilo Manchester City 1:0, jediný gól vstřelil Beattie. Předchozí čtyři vzájemné duely Citizens vyhráli. Ani jeden z posledních čtrnácti zápasů neskončil remízou.

Na vítězství Manchesteru City si můžete vsadit v kursu 1,42, na výhru Stoke vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,4. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4.

Reklama