Hlavní obsah

Slavia neuspěla v Brně, napravit reputaci si může proti Vítkovicím

Na páteční zápas v Brně by hokejisté Slavie nejraději zapomněli. Pražané prohráli na ledě probouzejícího se posledního celku extraligy 1:2, zlepšit reputaci si mohou v nedělním 35. kole proti Vítkovicím. Ty v úterý zvítězily v Českých Budějovicích po samostatných nájezdech.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

David Hruška (uprostřed) ze Slavie Praha se raduje se spoluhráči z gólu - ilustrační foto.

Článek

Slavia podává nevyrovnané výkony, k větší stabilitě defenzívy má přispět příchod zkušeného gólmana Milana Hniličky. Mistr světa ale první zápas v novém působišti prohrál, i když v Brně podal dobrý výkon.

Vítkovice v úterní předehrávce uspěly v Českých Budějovicích, odkud si odvezly dva body za výhru po samostatných nájezdech. Ten rozhodující proměnil Kvapil, dvakrát v základní hrací době se prosadil veterán Ujčík.

V první čtvrtině vystřelil Vítkovicím výhru v poslední minutě Štefanka, odveta v Praze skončila vítězstvím Slavie po samostatných nájezdech. Rozhodující zužitkoval Vladimír Růžička mladší.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 2, na výhru Vítkovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,72. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články