Hlavní obsah

Kladiváři bojují o udržení, vzdálit sestupu se mohou po dalším londýnském derby

Klíčovou fázi sezóny zatím fotbalisté West Hamu zvládají na jedničku. Kladiváři nejprve sebrali bod lídrovi Premier League Chelsea, poté ve veledůležitém duelu porazili poslední Portsmouth. V pondělí se představí na hřišti městského rivala Tottenhamu, který je v tabulce pátý.

Článek

Nabitý program Premier League je neúprosný. Jen dva dny po bezbrankové remíze na Fulhamu přivítají fotbalisté Tottenhamu West Ham. Pokud zvítězí, přeskočí čtvrtou Aston Villu. Ta ale bude mít zápas k dobru.

Kladiváři se víkendovým vítězstvím nad Portsmouthem dostali ze sestupových pozic a navázali na překvapivou remízu z Chelsea. Zároveň zastavili sérii tří porážek. Svalové zranění nepustí do hry Nobleho.

Před rokem Tottenham vyhrál na West Hamu 2:0, jarní odveta na White Hart Lane skončila vítězstvím domácích 1:0. Tottenham v posledních čtyřech vzájemných ligových zápasech inkasoval jediný gól.

Na vítězství Tottenhamu si můžete vsadit v kursu 1,45, na výhru West Hamu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,1. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,9.

Reklama