Hlavní obsah

Hamburk v záchranářském duelu trápících se týmů hostí Kassel

Tragický měsíc zažívají hokejisté Hamburku a Kasselu. Oba celky v prosincových duelech německé ligy jedinkrát zvítězily, šanci zlepšit bilanci mají ve čtvrtek. A nejen zlepšit bilanci, ale zároveň se vzdálit konci tabulky, který je nepříjemně blízko. Hamburk je předposlední čtrnáctý, Kassel o jednu příčku výše.

Foto: Sport.cz

Ilustrační foto

Článek

Hamburk naposledy prohrál v severoněmeckém derby v Hannoveru vysoko 1:5 a s rokem 2009 se chce rozloučit vítězně. Nejproduktivnějším hokejistou Freezers je Kanaďan Jason King. K 16 gólům přidal stejný počet přihrávek.

Kassel v neděli prohrál v posledním Straubingu 1:2 po prodloužení, jeho jediný gól vstřelil Klinge. V Hamburku už může nastoupit J.P. Cote, který byl za faul proti Augsburgu potrestán jednozápasovým distancem. Ten si odseděl a může opět hrát. Nepříjemné zranění žeber trápí Sleighera, na marodce s kolenem je stále Taillaire. Mimo svůj stadión Kassel naposledy vyhrál 30. října. Není divu, že se šesti získanými body je v tomto hodnocení nejhorším v bundeslize.

První letošní vzájemný zápas v polovině října vyhrál Kassel 4:3. Hamburk odjížděl bez bodu, přestože dokázal smazat třígólové manko.

Na vítězství Hamburku si můžete vsadit v kursu 1,88, na výhru Kasselu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,88. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,3.

Reklama