Hlavní obsah

Wigan bojuje s Hullem o udržení, teď změří síly i v FA Cupu

O udržení v Premier League bojují fotbalisté Wiganu. Šestnáctý tým Athletic má ale jen jednobodový náskok před předposledním Hullem, s nímž se v sobotu utká v prvním utkání 3. kola tradičního FA Cupu. Je to jeden ze tří duelů prvoligových celků, odveta je na programu 12. ledna.

Článek

Wigan má nejhorší obranu v soutěži, v 19 zápasech inkasoval 44 gólů. Hull na tom ovšem není o mnoho lépe, míč ze své sítě lovil už 42x. Dá se tak očekávat, že duel bez gólu neskončí. Navíc není jisté, že se po nemoci dá do kupy brankářská jednička Wiganu Chris Kirkland. Pokud ne, zaskočí za něj Mike Pollitt. V posledním kole si Wigan odvezl debakl 0:5 z hřiště Manchesteru United.

Oba týmy se utkaly v říjnu, Hull porazil Wigan 2:1. Domácí poslal do vedení v 60. minutě Vennegoor of Hesselink, po chvíli zvýšil brazilský špílmachr Geovanni. Wigan jen tři minuty před koncem snížil Sinclairem.

Na vítězství Wiganu si můžete vsadit v kursu 1,85, na výhru Hullu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,87. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,2.

Reklama