Hlavní obsah

Plzeň hájí vítěznou sérii v Karlových Varech, odkud si v úvodu sezóny odvezla debakl 0:7

Jedenáct extraligových zápasů v řadě vyhráli hokejisté Plzně. V úterní dohrávce 37. kola bude lídr tabulky hájit skvělou sérii na ledě západočeského rivala Karlových Varů. Mistr se v probíhajícím ročníku trápí, je až dvanáctý a na domácím ledě má nejhorší bilanci z celé soutěže.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Fanoušci hokejistů Plzně

Článek

Karlovy Vary koncem prosince neúspěšně bojovaly na Spenglerově poháru, který je měl probrat a zařídit obrat v zatím mizerné sezóně. Mistr ale ve Švýcarsku všechny čtyři zápasy prohrál a z dvanácté extraligové příčky se musí dostat zlepšením vlastních výkonů.

Plzeň je rozjetá, s rokem 2009 se rozloučila vítězstvím 3:1 nad nebezpečným Třincem. Svěřenci trenéra Jelínka naposledy prohráli v základní době ve Zlíně na konci října. Od té doby 15 duelů v řadě bodovali, posledních 11 vyhráli.

V první čtvrtině Karlovy Vary smetly Plzeň 7:0, čisté konto vychytal Sáblík. Odvetu v Plzni vyhráli domácí 4:1. Po polovině zápasu byl stav 3:0, po snížení Kumstáta rozhodl Bomersback.

Na vítězství Karlových Varů si můžete vsadit v kursu 2,33, stejný kurs vypsali bookmakeři Tipsportu na výhru Plzně. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Reklama