Hlavní obsah

Slavia hazarduje s play-off, její halu se chystá vyplenit Zlín

Mizerné výkony podávají doma hokejisté Slavie. Svěřenci trenéra Růžičky ve své hale ve 20 zápasech získali jen 24 bodů. To je nejhorší bilance v lize, dokonce poslední Brno uhrálo v osmnácti duelech stejný počet bodů. Ve čtvrteční předehrávce 38. kola ale sešívaní hostí Zlín, který v probíhající sezóně v obou vzájemných duelech porazili.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Trenér Slavie Vladimír Růžička dává pokyny svým svěřencům

Článek

Přesto je Slavia v tabulce devátá, před dvanáctými Karlovými Vary má ale jen tříbodový náskok. V neděli Slavia prohrála doma s Libercem, na konci prosince si z O2 Areny odvezly tři body Pardubice a Vítkovice. Zdravotní potíže má navíc lídr kanadského bodování Roman Červenka, nechytla se ani brankářská posila Milan Hnilička.

Zlín může být spokojený, v tabulce je čtvrtý a na vedoucí Plzeň ztrácí šest bodů. Venku se Berani navíc pyšní skvělou bilancí, získali už 31 bodů. Jen extraligový lídr z Plzně je úspěšnější. V popředí kanadského bodování soutěže je jako tradičně špílmachr Petr Leška (39 bodů), šestým nejlepším střelcem ligy je Jaroslav Balaštík (19 gólů).

V první čtvrtině Slavia doma zvítězila nad Zlínem 4:1, Pražané uspěli i ve Zlíně. Vítězství 3:1 jim dvěma góly a asistencí zařídil produktivní Červenka.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 2, na výhru Zlína vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,72. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama