Hlavní obsah

První hokejovou ligu čeká řežba dvou nejlepších týmů, navíc derby

To bude bitva jako řemen! V sobotním dalším kole nadstavbové části první hokejové ligy na sebe narazí dva nejlepší týmy soutěže. Suverénní Ústí přivítá ambiciózní Chomutov, který stále posiluje a hodlá svému severočeskému sokovi znepříjemnit pozici na čele.

Článek

Favorizované Ústí se naposledy trápilo v Hradci Králové, kde zvítězilo 2:1 až po samostatných nájezdech. A to domácí až do 43. minuty vedli. Pak vyrovnal Šagát, rozhodující nájezd proměnil Heřman. Přesto má Slovan na čele tabulky luxusní dvanáctibodový náskok. Nejproduktivnějším hráčem je Jan Alinč (35 bodů), nejlepším střelcem Pavel Janků (18 gólů).

Chomutov v minulém kole porazil Olomouc 3:2, góly vstříleli Kraft, Hruška a Mikšovic. David Hruška do Chomutova nedávno zamířil z pražské Slavie, ve středu pak z Karlových Varů další útočník František Skladaný. Již dříve z mistrovského celku na hostování do Chomutova přišli gólman Mensator a forvard Dej.

První vzájemný duel sezóny vyhrál doma Chomutov jasně 6:3, začátkem prosince pak Ústí doma porazilo Chomutov 4:3 po prodloužení. Hosté vedli 2:0, po vyloučení Revaye Lvi srovnali krok.

Na vítězství Ústí nad Labem si můžete vsadit v kursu 1,95, na výhru Chomutova vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,73. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama