Hlavní obsah

V Itálii se těší na šlágr druhého s třetím, Juventus i AC Milán chtějí snížit náskok Interu

Zatímco na čele Serie A Inter Milán opět udržuje své pronásledovatele v dostatečném odstupu, boj o druhou příčku je napínavý. Aktuálně druhou pozici drží další milánský klub AC, který se v neděli představí na hřišti třetího Juventusu Turín.

Foto: Alessandro Garofalo , Reuters

Anglický fotbalista David Beckham gratuluje svému spoluhráči Borriellimu ke vstřelené brance.

Článek

Oba velkokluby jsou v rozlišné formě. AC se po špatném startu sezóny zvedl a z posledních 12 zápasů prohrál jen s Palermem. Naposledy rozstřílel FC Janov 5:2, dva góly padly z pokutových kopů. Navíc jednu penaltu neproměnil hvězdný Brazilec Ronaldinho. Poprvé po příchodu na hostování z LA Galaxy nastoupil David Beckham. Trenér Leonardo nemůže počítat s Patem, Oddem, Zambrottou, Onyewuem, Seedorfem a Adiyahem.

Juventus sice rok 2010 odstartoval výhrou 2:1 v Parmě, předtím ale stejným výsledkem podlehl Catanii a v Bari prohrál dokonce 1:3. Z posledních šesti zápasů ve všech soutěžích „Stará dáma“ prohrála pět. Na silné soupeře ale svěřenci trenéra Ferrary umějí zahrát, jen týmy Juventusu a Sampdorie Janov dokázaly porazit suverénní Inter. Na marodce jsou ale opory Buffon, Trezeguet, Camoranesi a Iaquinta. Distancovaný je Caceres.

Před rokem Juventus porazil doma AC Milán 4:2, jarní odveta skončila remízou 1:1.

Na vítězství Juventusu si můžete vsadit v kursu 2,6, na výhru AC Milán vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,81. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,7.

Reklama