Hlavní obsah

V Hobartu na Peerovou nepískají, Izraelku čeká domácí Dokičová

Stejně jako před rokem provázely účast izraelské tenistky Šahar Peerové v Aucklandu protesty. Skupinka lidí protestovala proti chování Izraele k Palestincům, duel druhého kola proti Slovence Rybárikové musel dokonce být přerušen. Peerová ale zápas bez potíží zvládla. Teď bojuje v Hobartu, v prvním kole turnajová dvojka porazila domácí Rogowskou, nyní ji čeká další Australanka Jelena Dokičová.

Článek

Peerová před rokem v Hobartu vypadla už v prvním kole, letos tak svoji bilanci určitě vylepší. Loni v září vášnivá čtenářka vyhrála turnaje v Žvangžou a v Taškentu. V žebříčku WTA je dvaadvacetiletá tenistka na 30. příčce.

Šestadvacetiletá rodačka z chorvatského Osijeku Dokičová je v žebříčku WTA na 58. místě, v kariéře si už vydělala přes čtyři milióny dolarů. Před rokem zazářila na úvodním grandslamu sezóny, v Melbourne jako držitelka divoké karty postoupila do čtvrtfinále.

Obě tenistky se ještě neutkaly. Vítězka námi vybraného zápasu v dalším kole narazí na lepší z dvojice Suarez-Navarrová (5-Španělsko) – Moliková (Austrálie).

Na vítězství Peerové si můžete vsadit v kursu 1,57, na výhru Dokičové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,11.

Reklama