Hlavní obsah

Rossoneri po důležité výhře na Juventusu změří v poháru síly s Novarou

To vítězství bylo sladké! Fotbalisté AC Milán po šesti letech dokázali zvítězit na hřišti tradičního soka Juventusu Turín a po výhře jasné 3:0 se přiblížili v tabulce vedoucímu městskému rivalovi Interu. Teď se ale rossoneri musejí soustředit na Italský pohár, v němž jej čeká třetiligová Novara.

Foto: alessandro Bianchi, Reuters

Míčový kouzelník Ronaldinho z AC Milán

Článek

Výhru v Turíně prý brazilská hvězda týmu Ronaldinho oslavovala s krajany v baru, střelec dvou gólů si tak užíval oblíbenou sambu. Podle italských médií měl oslavovat narozeniny svého bratra.

V Miláně se opět rozvířily dohady o příchodu Edina Džeka. Za bosenského kanonýra mělo AC nabídnout Wolfsburgu českého fotbalistu Marka Jankulovského, Gruzínce Kachu Kaladzeho a blíže neurčené finanční vyrovnání. Německý mistr by svůj klenot rád udržel.

Novara naposledy hrála nejvyšší soutěž v sezóně 1955/56, nyní nastupuje v Liga Pro Prima Divisione, což je třetí nejvyšší soutěž. V neděli Novara zvítězila v Sorrentu 2:0, oba góly vstřelil Motta. Na čele tabulky má Novara pětibodový náskok před Cremonese.

Na vítězství AC Milán si můžete vsadit v kursu 1,18, na výhru Novary vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 11. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 5,8.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články