Hlavní obsah

Aston Villa se v semifinále Carling Cup představí v Blackburnu

První semifinále Carling Cupu čeká ve čtvrtek fotbalisty Blackburnu a Aston Villy. Duel musel být odložen pro sněhovou kalamitu na ostrovech, nyní se oba celky třesou na boj o finále. Blackburn může soupeři oplatit nedávnou porážku 1:3. Odveta v Aston Ville je na programu příští středu.

Foto: AP

Ilustrační foto

Článek

Blackburn má potíže se složením útoku, zdravotní potíže mají Jason Roberts a Benni McCarthy. Suspendovaný je El-Hadži Diouf. Navíc po pondělní vysoké porážce 1:4 s Manchesterem City je kouč Allardyce hrubě nespokojený. Podle něj si někteří fotbalisté zavřeli dveře do základní jedenáctky.

Hosté již mohou počítat s uzdraveným Milnerem, v brance by měl opět dostat přednost Guzan. Aston Villa je v semifinále poháru poprvé od roku 2004, kdy ji vyřadil Bolton, vedený Allardycem.

Oba týmy se utkaly před necelými dvěma týdny ve 3. kole FA Cupu, z vítězství 3:1 se radovala favorizovaná Aston Villa. Góly stříleli Delfouneso, Cuellar a z penalty Carew. Za Blackburn snižoval na průběžných 1:2 Kalinič.

V probíhajícím ročníku Premier League se radoval Blackburn, jemuž překvapivé zářijové vítězství 2:1 zařídil proměněnou penaltou v poslední minutě David Dunn. Jinak „Villans“ vyhráli šest z posledních osmi vzájemných zápasů.

Na vítězství Blackburnu si můžete vsadit v kursu 2,71, na výhru Aston Villy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,45. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Reklama