Hlavní obsah

Mág Magath nahání další bundesligový titul, jeho Schalke hostí Hoffenheim

Jakoby měl Felix Magath formuli, zaručující úspěch. V minulé sezóně šestapadesátiletý kouč dovedl k překvapivému bundesligovému triumfu Wolfsburg, nyní se o to samé pokouší se Schalke. To naposledy získalo titul v roce 1958. V sobotním duelu třetí Schalke přivítá Hoffenheim.

Článek

Schalke tradičně patří k favoritům soutěže, pravidelně ale končívá za vysněnou první příčkou. V posledních osmi letech skončilo Schalke třikrát druhé. Nyní je po 19. kolech třetí, na vedoucí Leverkusen ztrácí tři body. V minulém kole Magathovi svěřenci jen remizovali 2:2 v Bochumi.

Hoffenheim před rokem šokoval jako nováček celé Německo, na jaře mu ale došel dech a skončil sedmý. V aktuálním ročníku je devátý, na Schalke ztrácí třináct bodů. Před týdnem doma jasně prohrál s Leverkusenem 0:3, předtím podlehl v Mnichově Bayernu 0:2. Na bundesligové vítězství čeká Hoffenheim od 21. listopadu a vítězství 4:0 v Kolíně nad Rýnem.

Schalke zatím nedokázalo Hoffenheim porazit, dvakrát skončil zápas nerozhodně a jednou vyhrál Hoffenheim. Na podzim se oba celky rozešly po bezgólové remíze.

Na vítězství Schalke si můžete vsadit v kursu 1,7, na výhru Hoffenheimu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,37. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články