Hlavní obsah

Hokejisté Dynama s Hudlerem v moskevském derby hostí CSKA

Jen tři týmy jsou v Kontinentální lize lepší než hokejisté Dynama Moskva. Upevnit svoji pozici v Bobrovově divizi může celek s českými hokejisty Jiřím Hudlerem a Karlem Rachůnkem v úterním městském derby proti CSKA. To je ve stejné divizi čtvrté, na Dynamo ztrácí třináct bodů. Všechny tři vzájemné zápasy v probíhající sezóně se musely prodlužovat.

Foto: Milan Syruček, ČTK

Jiří Hudler v dresu Dynama Moskva

Článek

Jiří Hudler o víkendu pomohl dvěma góly k vítězství Jágrova týmu v Utkání hvězd KHL 11:8 nad Jašinovým týmem. Bývalý hráč Detroitu si navíc připsal i jednu asistenci, jednou nahrával i Rachůnek. V produktivitě KHL je Hudler devátý, ve 48 duelech nasbíral 48 bodů (17+31). Rachůnek má na svém kontě 24 bodů (10+14). Před utkáním hvězd Dynamo prohrálo v Čerepovci 3:4 po samostatných nájezdech.

CSKA Moskva před necelým týdnem porazilo slabý Čechov 5:2. Nejproduktivnějším hokejistou týmu je Denis Paršin, který v 50 zápasech získal 37 bodů (18+19).

V září Dynamo zahájilo sezónu vítězstvím na ledě Dynama 3:2 po prodloužení, zvítězilo pak i v domácí odvetě – tentokrát 5:4 po samostatných nájezdech. Na konci prosince se pak radovalo Dynamo, které vyhrálo na CSKA 3:2 Po prodloužení.

Na vítězství Dynama si můžete vsadit v kursu 1,95, na výhru CSKA vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,8. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,15.

Reklama