Hlavní obsah

Škorpióni se chystají na poslední hokejisty Kasselu

Po téměř dvoutýdenní přestávce se opět do německé ligy zapojí hokejisté Hannoveru. Šestý celek tabulky, který přišel o úspěšnou venkovní sérii, se představí v Kasselu. Husskies jsou v hodnocení DEL poslední se 44 body. Oba vzájemné zápasy proti Kasselu v probíhající sezóně Škorpióni vyhráli.

Foto: Sport.cz

Ilustrační foto

Článek

Kassel v minulém kole prohrál v Norimberku 2:4, jeho góly vstřelili Sleigher a Boisvert. Husskies mají problémy s defenzívou, 162 inkasovaných gólů v 43 utkáních je nejhorší bilance v DEL. Poslední čtyři zápasy Kassel prohrál.

Hannover před dvěma týdny prohrál v Hamburku 0:2, poprvé v roce2010 tak mimo svůj stadión prohrál. Poprvé od 11. října Škorpióni nevstřelili ani jeden gól. V tabulce jsou svěřenci trenéra Hanse Zacha šestí, na suverénní Eisbären Berlín ztrácejí 27 bodů.

Začátkem října Hannover deklasoval domácí Kassel 6:1, tři góly vstřelil už v úvodním dějství. Škorpióni vyhráli i prosincový domácí zápas, tentokrát 4:3. Kassel jen dvěma góly v závěrečné třetině korigoval náskok soupeře.

Na vítězství Kasselu si můžete vsadit v kursu 2,56, na výhru Hannoveru vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,05. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,3.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články