Hlavní obsah

Trápící se Portsmouth bojuje o přežití, Fulham hodlá napravit poslední zaváhání

Ze špatné v zoufalou se pomalu mění situace fotbalistů Portsmouthu. Klub v Premier League už ztrácí pět bodů na předposlední tým, ve středečním duelu se představí ve Fulhamu. A potřebuje nutně bodovat. Domácí jsou ovšem v klidném středu tabulky a neradi by sklouzli blíže pásmu sestupu.

Článek

Fulham v poslední den přestupního termínu získal tři nové posily. Z Aston Villy přišel sedmadvacetiletý levý bek Nicky Shorey, z AS Řím nadějný útočník Stefano Okaka a z Liverpoolu sedmnáctiletý německý obránce Christopher Buchtmann. V sobotu Fulham doma prohrál s Aston Villou 0:2 a přišel tak o jedenáctizápasovou domácí sérii bez porážky.

Portsmouth v pondělí pustil do Stoke dvaadvacetiletého brankáře Asmira Begoviče, naopak zůstal zkušený David James. O toho se mělo Stoke také zajímat, jednání uvízla na vysoké Jamesově mzdě. Portsmouth si tak alespoň částečně ulehčil v tíživé finanční situaci, klub má dluhy ve výši 60 miliónů liber. Proti vůli trenéra Granta byl do Tottenhamu prodán Younes Kaboul. V neděli Portsmouth prohrál na Manchesteru City 0:2.

Na podzim vyhrál Fulham v Portsmouthu 1:0, gól vstřelil už ve 13. minutě Bobby Zamora. Z posledních čtyř vzájemných duelů Fulham třikrát zvítězil a jednou remizoval.

Na vítězství Fulhamu si můžete vsadit v kursu 1,73, na výhru Portsmouthu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,18. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Reklama