Hlavní obsah

Kanonýři mají šanci odčinit debakl s mistrem, čeká je ale Chelsea

Šanci smazat nedávný domácí debakl s mistrovským Manchesterem United mají fotbalisté Arsenalu. Kanonýři chtějí dokázat, že umějí zahrát i proti silnému soupeři. V nedělním šlágru Premier League se představí na hřišti Chelsea. Ta se v případě vítězství opět vrátí do čela soutěže.

Foto: Francois Lenoir, Reuters

Tomáš Rosický v dresu Arsenalu

Článek

Chelsea musí městského rivala porazit, po sobotní kanonádě Manchesteru United proti Portsmouthu (5:0) na průběžného lídra tabulky ztrácí ve skóre dva góly. V případě remízy tak v čele zůstanou Rudí ďáblové. Chelsea v minulém kole překvapivě ztratila dva body v Hullu, bojujícím o udržení. Lýtko má zraněné Belletti, s kolenem jsou na marodce Essien a Bosingwa.

Arsenal ztrácí na Chelsea šest bodů a pokud chce udržet naživu mistrovské ambice, musí vyhrát. Kanonýři ale nejsou v nejlepším rozpoložení, minulý týden doma vyhořeli proti Manchesteru United a předtím si přivezli jen bod po bezbrankové remíze v Aston Ville.

V listopadu Chelsea vyhrála na Emirates Stadium 3:0, trefili se Drogba (41. a 86.), vlastní gól si vstřelil Vermaelen (45.). Arsenal zvítězil jen ve dvou z posledních 15 soutěžních zápasů proti Chelsea, poslední čtyři vzájemné duely pokaždé vyhrál hostující celek.

Na vítězství Chelsea si můžete vsadit v kursu 1,81, na výhru Arsenalu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,53. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,34.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články