Hlavní obsah

Mistra čeká další duel o přežití, hostí Budějovice

V pátek hokejisté Karlových Varů neuspěli. V Litvínově, rovněž bojujícím o účast v předkole play-off, prohráli 3:4. V neděli mají šanci zaváhání napravit, hostí dalšího konkurenta v boji o vyřazovací část – České Budějovice.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Západočeši jsou v tabulce dvanáctí a na desátý Litvínov ztrácejí tři body. Do konce základní části přitom zbývají už jen čtyři kola. V posledních pěti zápasech svěřenci trenéra Hynka získali jediný bod za porážku v Třinci po prodloužení.

České Budějovice jsou osmé, před Karlovými Vary mají ale ve vyrovnaném středu tabulky jen pětibodový náskok. V minulém kole Jihočeši porazili Mladou Boleslav 2:1 po samostatných nájezdech, rozhodující proměnil Pletka.

V první čtvrtině doma uspěly České Budějovice 4:3, odvetu v Karlových Varech pro sebe získali domácí poměrem 5:2. Zatím poslední vzájemný duel v probíhající sezóně vyhrály jasně Budějovice 4:0, dvakrát se prosadil Vak.

Na vítězství Karlových Varů si můžete vsadit v kursu 2, na výhru Českých Budějovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,77. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Reklama