Hlavní obsah

Fotbalisté posledního Ahlenu zajíždí do Mnichova, proti 1860 potřebují bodovat

Již pětibodovou ztrátu na předposlední FSV Frankfurt mají v tabulce druhé bundesligy fotbalisté Ahlen. V pondělní dohrávce 21. kola se celek Rot Weiss představí na hřišti 1860 Mnichov a potřebuje bodovat. Domácí tým je v tabulce jedenáctý, případné vítězství by tým 1860 posunulo na deváté místo.

Foto: ARCHIV

Allianz Aréna v Mnichově

Článek

Mnichované mají navíc k dobru jeden zápas, mohou se tak posunout v hodnocení ještě výš. V minulém kole porazili 1860 bez potíží 3:1 Hansu Rostock, předtím si přivezli bod za remízu 2:2 z Koblenze. Posledních sedm duelů nepoznali přemožitele.

Ahlen je na tom bídně a pomalu se chystá na sestup. Na patnáctý Rostock ztrácí jedenáct bodů, problémem je zejména mizerná ofenzíva. Pouhých 11 vstřelených gólů ve 20 zápasech hovoří za vše. V minulém kole tým Rot Weiss porazil Oberhausen 1:0, předtím překvapivě remizoval 0:0 s vedoucím Kaiserslauternem.

Na konci srpna se oba celky rozešly po bezbrankové remíze. V Mnichově je bilance vyrovnaná. Každý tým vyhrál jednou, zbývající duel skončil nerozhodně.

Na vítězství 1860 Mnichov si můžete vsadit v kursu 1,57, na výhru Ahlenu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama