Hlavní obsah

Citizens se hroutí sezóna, v Premier League musí porazit Bolton

Z velkých plánů může být velká nespokojenost. Milionářský klub s vysokými ambicemi Manchester City už vypadl z Carling Cupu a v anglické lize se stále nemůže napevno uchytit v nejlepší čtveřici. V úterním utkání Premier League přivítají Citizens o záchranu bojující Bolton a budou napravovat zaváhání z Hullu.

Foto: Phil Noble, Reuters

Trenér Manchesteru City Roberto Manchini má po prohře v Hullu o čem přemýšlet.

Článek

Manchester City totiž o víkendu v Hullu překvapivě prohrál 1:2 a nevyužil šanci bodově se dotáhnout na čtvrtý Liverpool. Navíc mají Citizens jedno utkání k dobru. Před týdnem svěřenci trenéra Manciniho porazili trápící se Portsmouth 2:0.

Hosty citelně zasáhla ztráta čtyřiadvacetiletého obránce Garyho Cahilla, jenž může pro zranění ruky chybět až do konce sezóny. Bolton o víkendu remizoval 0:0 s Fulhamem, předtím prohrál v Liverpoolu 0:2. Před West Hamem na sestupových příčkách má jednobodový náskok.

Prosincový vzájemný zápas skončil divokou remízou 3:3. Dvakrát se trefil domácí Klasnič, za hosty se stejně vedlo Argentinci Tevezovi. Ten v 77. minutě uzavíral skóre na konečných 3:3.

Na vítězství Manchesteru City si můžete vsadit v kursu 1,44, na výhru Boltonu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 8,58. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama