Hlavní obsah

Davyděnko jde v Rotterdamu do boje, favorita opět zkusí potrápit Lopez

Turnajovou dvojkou je v Rotterdamu Nikolaj Davyděnko. Ruský tenista, kterého začátek roku 2010 zastihl ve skvělé formě, se na úvod podniku série ATP 500 utká se Španělem Felicianem Lopezem. Ten proti favoritovi vyhrál čtyři z pěti vzájemných duelů. Celkový vítěz si z Nizozemska odveze vedle zmíněných 500 bodů do žebříčku i finanční prémii 277 tisíc eur.

Foto: Vivek Prakash , Reuters

Rus Nikolaj Davyděnko na Australian Open

Článek

Osmadvacetiletý Davyděnko letos prohrál jediný zápas. Po vítězství na turnaji v Dauhá, kde ve finále porazil Španěla Nadala, podlehl ve čtvrtfinále Australian Open pozdějšímu vítězi Rogeru Federerovi ze Švýcarska.

Rodák z Toleda Lopez je v žebříčku ATP na 33. místě. Letos osmadvacetiletý tenista vypadl v prvním kole v Sydney, na Australian Open poté došel do třetího kola. Naposledy vyhrál turnaj v Johannesburgu, ve finále zdolal Francouze Roberta.

Oba tenisté se utkali pětkrát, ve čtyřech případech se radoval Lopez. Davyděnko ale zvítězil v posledním vzájemném klání loni v Barceloně. Vítěz námi vybraného zápasu v dalším kole nastoupí proti lepšímu z dvojice Baghdatis (Kypr) – James Blake (USA).

Na vítězství Davyděnka si můžete vsadit v kursu 1,18, na výhru Lopeze vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,79.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama