Hlavní obsah

Kanonýři dvakrát zklamali, teď je prověří další silný tým - Liverpool

Na boj o titul nejspíše fotbalisté Arsenalu mohou po dvou porážkách s přímými konkurenty zapomenout, ve středu je čeká poslední z trojice duelů proti týmům Velké čtyřky – Liverpoolu. Kanonýři po porážkách s Manchesterem United a Chelsea mají šanci dokázat, že se proti silnému soupeři nesesypou. Liverpool se ale po špatné fázi sebral a v tabulce je už čtvrtý.

Článek

Arsenal v posledních týdnech zabral a dotáhl se na vedoucí duo Chelsea – Manchester United. Vzájemné souboje s největšími rivaly ale nezvládl a ztráta na oba opět narostla. Nyní mají v tabulce třetí Kanonýři šanci dokázat, že umějí zahrát i proti silnému týmu. Svěřencům trenéra Wengera ale zvlhl střelecký prach, jeden z nejproduktivnějších týmů ligy v posledních třech zápasech vstřelil jediný gól.

Liverpool nemůže nasadit řeckého beka Sotiriose Kyrgiakose, jenž za vyloučení v derby proti Evertonu dostal třízápasový distanc. Potíže s kolenem mají stále Fernando Torres a Glen Johnson. Po prosincové porážce s Arsenalem kouč Benítez slíbil, že klub skončí mezi nejlepší čtveřicí. A jeho svěřenci zabrali. Z devíti zápasů prohráli jediný – překvapivě v posledním Portsmouthu.

Arsenalu se doma na Liverpool daří. Posledních jedenáct zápasů neprohrál (šest výher a pět remíz), Liverpool se naposledy radoval z výhry na Arsenalu v únoru 2000. V polovině prosince Arsenal vyhrál na Anfield Road 2:1. Domácí sice vedli po gólu Kuijta, po přestávce si ale dal vlastní gól Johnson a obrat završil Aršavin v 58. minutě.

Na vítězství Arsenalu si můžete vsadit v kursu 2,06, na výhru Liverpoolu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,68. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,15.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama