Hlavní obsah

Šafářová po Fed Cupu bojuje v Paříži, soupeřkou jí je Schiavoneová

Jen několik dnů po vítězném zápase Fed Cupu proti Německu pokračují české tenistky v sezóně. Lucie Šafářová bojuje v Paříži, kde ji ve druhém kole čeká Francesca Schiavoneová. Italka je turnajovou čtyřkou.

Foto: Rick Rycroft, ČTK/AP

Lucie Šafářová

Článek

Letos třicetiletá Schiavoneová v prvním kole smetla Rusku Manasjevovou, které udělila dva kanáry. V Lednu rodačka z Milána postoupila do semifinále v Aucklandu, v Sydney pak prohrála hned v prvním kole s pozdější vítězkou Dementěvovou. Na Australian Open ji vyřadila ve 4. kole Venus Williamsová.

Brněnská rodačka Šafářová letos postoupila do čtvrtfinále v Brisbane, v prvním kole poté musela pro zdravotní potíže vzdát v Hobartu, na Australian Open ji v prvním kole vyřadila Venus Williamsová. Naposledy Šafářová prohrála ve Fed Cupu s Grönefeldovou, do druhé dvouhry již po předchozí nemoci nenastoupila.

Obě tenistky se utkaly třikrát, ve dvou případech zvítězila Schiavoneová. Šafářová vyhrála v roce 2007 na Australian Open. Vítězka námi vybraného zápasu v dalším kole změří síly s lepší z dvojice Peerová (6-Izrael) – Spremová (Maďarsko).

Na vítězství Schiavoneové si můžete vsadit v kursu 1,38, na výhru Šafářové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,59.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama