Hlavní obsah

Norimberk v záchranářské řeži potřebuje zvítězit v Mönchengladbachu

Německá bundesliga bude mít za sebou téměř dvě třetiny a boj o pozice se přiostřuje. O udržení se rvou fotbalisté Norimberku, kteří jsou v tabulce předposlední. V páteční předehrávce 22. kola se představí v třináctém Mönchengladbachu, na který mají devítibodovou ztrátu.

Foto: Michaela Rehle, Reuters

Fotbalista Norimberku Marek Mintál - ilustrační foto.

Článek

Mönchengladbach v minulém kole prohrál v Mohuči, jediný gól vstřelil Svensson. Předtím Borussia překvapivě přestřílela silné Brémy 4:3. Po páté žluté kartě nemůže hrát Levels, svalové potíže nepustí na hřiště Marxe. Nahradit by je měli Meewuis a Jantschke.

Norimberk před necelým týdnem podlehl Stuttgartu 1:2, rozhodující gól vstřelil až v 87. minutě Hilbert. Na konci ledna Norimberk zvítězil 3:1 v Hannoveru. Trenér Hecking, který v Mönchengladbachu před čtvrt stoletím působil jako hráč, věří v úspěch. „Chceme navázat na úspěšný start jarní části a bodovat,“ řekl klubovému webu. Otázkou zůstává nasazení brankáře Schäfera, žaludeční potíže nepustí na hřiště Tunisana Mnariho.

Podzimní vzájemný duel vyhrál Norimberk 1:0, jediný gól vstřelil už v 6. minutě Kluge.

Na vítězství Mönchengladbachu si můžete vsadit v kursu 2,03, na výhru Norimberku vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,66. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,19.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama