Hlavní obsah

Hoffenheim v duelu ze středu bundesligy přivítá Mönchengladbach

Soubojem dvou celků z klidného středu tabulky je páteční předehrávka 23. kola bundesligy mezi Hoffenheimem a Mönchengladbachem. Devátí domácí byli coby nováček příjemným překvapením startu minulého ročníku, v tom aktuálním si na ně všichni dávají větší pozor. Mönchengladbach je jedenáctý se stejným počtem bodů a chce soupeři vrátit porážku z divokého podzimního zápasu.

Článek

Hoffenheim v minulém kole prohrál v Bochumi 1:2, jeho jediný gól vstřelil Ibiševič. Předtím nestačil ve čtvrtfinále poháru na domácí Brémy. Po vyloučení v Bochumi nemůže nastoupit Luiz Gustavo, jemuž startuje třízápasový distanc.

Mönchengladbach se mohl naposledy radovat z vítězství 2:1 nad Norimberkem, předehrávku 22. kola rozhodli svými trefami Colautti a Friend. Zraněný je záložník Thorben Marx.

V zářijovém 6. kole Hoffenheim vyhrál v Mönchengladbachu 4:2, přestože domácí vedli 2:0 po gólech Aranga a Colauttiho. Ve 21. minutě ale snížil Salihovič a v posledních čtyřech minutách otočili skóre Maicosuel, Obasi a Ba.

Na vítězství Hoffenheimu si můžete vsadit v kursu 1,79, na výhru Mönchengladbachu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,67. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,36.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama